Mammas Busunge =)

Min älskling!! Vani Production =)

Min Älskling, Min Underbara Son!

30/12-06

Den 30 december 2006 föddes min stora kärlek, min vackra, underbara, charmiga son..
Inatt blir han 3 stora år!
Kan inte och Kommer inte att glömma den bästa dagen i mitt liv, den känslan man får, när man ser sitt barn för första gången.. Man har funderat o fantiserat om hur han ska se ut.. och när man väl ser barnet är det som att det är självklart att han ser ut så.. Man har väntat i 9 månader om inte mer och varje dag har kännts som dagen före julafton!! 
Är så glad för att jag fick och har dig, Mi Canchi, Mi amor, Mi vida, Mi Alma!! 
Du är nr 1 i mitt liv.. Te AMO
 // Tu Mami


Buuurns



Natalia aka Rosita, Björnen, Jag och Älgen!




Shuuuzz !

Jag o "Rosita" brukar hänga på Berns.. det började med att jag va gisslan men nu e jag frivillig, vi e singelmorsor så vi passar på varannan helg o visar att push-upen fortfarande fungerar.. i vissa bilder i allaf fall..
Tror att många vakter irriterar sig på oss eller så har jag fel, men jag tror vi e bra störobjekt, det gör saker lite roligare ibland Jag e Nacho o hon e Skeleto.
Like the Perfect Match, jag har utväxt hon har gråa hårstrån osv..
Älskar att dansa så dansa loss gör jag ofta, om jag inte har på mig skor som gör att man lider medans Rosita drar runt på vandringsfärd runt berns.
Så ofta är jag ensam, för jag tror Rosita har prostata cancer fast i murran hon kissar konstant! Det e faan inte okey, Okké !! hahaha älskar dig tjejen !
Nått jag börjar irritera mig på e att jag varit där fett o jag menar FETT många gånger o vissa känner igen Rosita men inte mig?! Lyssna! Jag må ha en stöÖörre utväxt för varje gång OCH jag må ha olika frisyrer och olika klädstilar men va faaan, Its me man ! ORALEee! haha
Ses snart igen lilla palats, måste säga att gemfört med första intrycket på vakterna, när jag blev utslängd ( den historian.. ) och att dom aldrig log till nu.. Dom e såå trevliga nu och dom flesta LER! Såå snälla och roliga =) .. ( måste smöra lite :D ) men ärligt dom verkar inte vilja slänga ut mig längre, dom kanske tycker att jag e trevlig, på riktigt.. där ser man.


Vani Pani


Tog bilden innan jag skulle ut i lördags.. Lagom glamouröst med duschdraperi som bakgrund haha!

RSS 2.0