LEONEL <3

Gomöörn! Vaknade idag av min Plutt skrattade för fullt och försökte berätta om drömmen han haft, han va så nyvaken att han trodde att det precis hade hänt på riktigt hahaha det va lite kul, han hade riktigt kul iaf han skrattade ordentligt! Sen somnade jag till och då väcker han mig igen och då hade min älskling klätt på sig helt o hållet själv, det e nog vanligt att dom gör det men det är bara så underbart! Han är underbar!! =D
Sen gjorde jag lite frukost och hann med att gå in i min gamla dammsugare och slå mig rejält och så klart skulle doktorn i huset (Leonel) kolla om man hade sår och la ett halsband som plåster haha han e så grym min lilla pöjk!=D  Man är lyckligt lottad ! Lämnade honom på dagis sen  tog jag en cigg utanför porten, Simson (restaurang ägaren) tjata om sin fest han har den 29maj han fråga om jag skulle komma.. typ, mera att han sa "du festar nu på 29:e ! " och "det är fest här då" jag dissade lite lätt med "a, jag vet hehe" och gick in i porten.. kanske blir tvungen att gå.. aja ALLA som vill den 29:e så betalar man nåntting för några maträtten o fest.. om nån vill gå säg till.. annars tror jag absolut inte att jag ska gå hahaha Nej nu ska jag använda min ääälskade maskin SÅ KÄR i den!!

Lite bilder som jag fick från Lauri från våran Lauri-Vani kväll =D


lite berusade.. hehe

Jävla Bittra Ulla med dina jääävla fördomar



JÄvla ULLA på carema vårdcentral, inte första gången hon ryter mot mig, hon har sagt att jag e försenad och insisterat på det fast jag inte är det, bett mig att inte prata i telefon när jag kommer innan för dörren och idag vare så att Leonel hade haft det bättre om jag inte kommit till vårdcentralen! Jag frågade va menar du? Hon sa -Ja!Han hade legat och sovit, han är övertrött och det hade varit bättre än att du släpa honom hit!
Jävla Kärring Om min son e sjuk, då tar jag honom vart faaaan jag vill hur sent det nu än är BITTER F---A !!!!! TRött på bittra kärringar! Du får inte betalt för dina åsikter, byt karriär bli politiker! Fucking Ulla!

Seriöst människan e ju onödig med sin attityd, jag pratade med en kollega i telefonen angående lite affärer och Ulla började skälla på mig för jag pratade i telefonen, och jag hade halsflus och bronkit så det va knappast så att jag pratade högt, men sen säger hon att jag va sen, hon frågade inte ens vad jag hette, hur kunde hon veta vilken tid jag har? Jag va helt säker på att jag va i tid och löjligt men sant lät våran diskution - jag är inte sen -JO det är du - emm nääj? -jo - nej -jo - nej jag är inte det -jo det är du! - vad har du för person nr?? - 87 06 .. - åh Föööörlååååt.
... och jag hade träffat Ulla dagen innan då hon tyckte inte alls att min bronkit lät som bronkit, och trodde att det va min halsfluss som spökade i luftrören =S och hon ville inte boka in mig på en tid..

Nu ska hon med otrevlig röst och nonchalant att jag skulle stannat hemma och låta barnet sova istället får att få honom att gå igenom ett helvete.. för att han gick till doktorn.. Okey om det va så att jag slog ungen eller va allmänt elak mot Leonel men va fan kom det här ifrån ?? från ingenstans ! jag trodde inte det va sant.. det slutade med att jag vart riktigt förbannad och råkade både släppa ut ena ordet efter det andra.. jävligt dumt, men jag FATTAR INTE, hur en person som jobbar med människor häller ut sig sånna saker.. min sons hälsa går före sova iaf.. dumma kärring .. nu har jag ödslat min energi på henne, men e tvungen att få ut det, fattar inte hur "VUXNA" tänker.. tror knappast att hon hade vågat säga hälften om jag var 10år äldre .. jävla fördomar så trött på dom.. nu när 7/11 bruden som alltid varit otrevlig (haha ALLA vet vem jag menar) konverterats till en glad person har vi i gullmars fått en ond tant i carema.. Ny blir det äppelkaka! wiiiiiiii =D

RSS 2.0