HAHAHAHAHA!! ni mååååste läsa min gamla uppsats!

Tjena blöggster!
Haft en skön dag, började med att titta på ghost whisperer och sen kom Liz förbi och vi har börjat röja undan skit som jag har i den här lilla lägenheten..  gick igenom lite blandade känslor, jag tappade min skiiiit snygga vattenpipa som jag köpte i egypten :( men jag kom på att jag kan åka dit o köpa en ny när som helST ;)
Jag träffade Seppi o vi snackade lite om allt möjligt, vilket e jätte uppskattat! =)
Sen träffade vi Maggie o co! Det har varit en dag då man även fått äran (här i sthlm iaf) då man fått uppleva alla sorters väder hahaha ordagrant! Varm sol började vi med.. sedan gick vi över med ite regn, sedan sol och avlutade lite med snö-regn, lite vind och frusna människor.. Underbart!
Sedan efter att ha ätit indisk mat och druckit lite indiskt öl, drog vi vidare till dalen till Jele åt pankakor, dansade skrattade och sjöng hahaha fan va underbart det e ibland, dom enkla sakerna kan vara dom mest roliga och efterlängtade, e supernöjd =)

HAHAHAHA nu måste jag faktiskt dela med mig av en uppsats jag skrev när jag kanske gick i 2:an - 3:an den e riktigt klockren!
Nu kör vi..

"Min mamma och jag sovever samma säng. Jag fick Hjälp med sänge vi har två täcken en är för dekoriera
Vi slenger täcket på golvet och öppnar fönstret för att lackan ska komma lyft i lackan för att vi har bara två lackan och de två lackorna är  t mammas och min säng.
Sen setter jag på kodett och sist tecket. "


Hahahahahahahahaahahahahahahaahaaa!!! jag tror inte jag har varit så rolig, som jag var då när jag va ny invandrad liten flicka, det här e nog det roligaste jag har läst någonsin! Bästa!! Sen fanns det även en liten bild på mitt rum som jag hade ritat själv haha fan va man kan hitta roliga saker!
Och fråga mig inte varför det står ett ensamt "t" framför "mammas" tror jag va ivrig med att skriva klart hahaha, men så stod det på mitt papper!

Kram på er allihopa // viva nacho libre!


Orginalet!

Älskade Emile <3




Jag träffade den gamla ägaren till ungdomshemmet jag bodde i förut.. frågade om lite perssoner o jagberättade vilka jag hade kontakt med och så frågade jag om Emile.. -han e död.. sa han..
Jag hann inte smälta det så jag bara sa "va" hela tiden.. Jag va helt säker på att jag träffat honom för 2 år sen.. men nu tror jag att det inte alls va så.. utan d e typ 4 år sen.. tiden har gått så fort, han va med i antingen x team eller bandidos, jag o några vänner hade träffat honom vi hade bott ihop allihop på hemmet.. guuud va kär jag vart i honom när han flyttade in sååå kär.. sen gick det över efter nått år, sen flyttade en annan tjej dit o han o hon blev ihop, hon e idag min bästis, eller syrra bättre sagt .. vi träffades då jag dejtade mitt ex, Emile brukade ringa o vi snackade flera timmar om allt möjligt, sist jag snacka med honm va jag ihop med mitt ex och vi kollade på prison break med hans syrra och det va 13 avsnitt efter varandra och jag blev nervös, ville inte att killen skulle bli sur o ville avsluta samtalet, sa nått med att jag kna inte prata nu eller kan v snacka sen.. o Emile blev irriterad o la på..
Jag vet inte varför jag känner mig så ledsen, men det är nog så att vi gick igenom en tid tillsammans från ungdomshemmet och det känns lite som om man väst upp några år med varandra.
Han va hääämsk mot mig under tiden i ungdomshemmet, inte första o andra veckan.. men sen.. men efteråt när vi sågs efter några år va han hur snäll som helst.
Emile du va riktgt vilsen, men du har fått komma till himlen nu och e tillsammans med din mamma <3
Jag och Seppi har undrat om dig flera gånger och jag har till o med försökt söka dig via face haha men älskling hur skulle jag vetat?.. Hälsa på i mina drömmar så kan vi fortsätta där vi avsluta det sist haha så kan vi snacka vidare =) .. jag gråter men jag vet att du äntligen kommit till en fridfull plats, du kanske trodde att folk inte kom ihåg dig eller att du va obetydlig, men det var du verkligen inte <3 // Vani

RSS 2.0